Despre dieta Almased

Daca este folosit corespunzator, suplimentul Almased, iti ofera hrana necesara pentru a te simti bine si in forma. Inlocuieste una, doua sau trei mese pe zi, sau se poate lua doar pentru a suplimenta dieta zilnica.

Supliment alimentar Almased:

Luati 6 – 9 linguri pe zi (amestecate cu lichid rece, iaurt, lapte). Almased poate reprezenta un adaos la necesarul de proteine in special pentru vegetarieni sau orice persoana ce are un regim scazut in proteine.

Dietele speciale cu nivele ridicate de proteine animale pot cauza o suplimentare excesiva a proteinelor. Acest lucru poate determina aparitia bolilor ce au la baza depozitarea proteinelor in corp si un nivel ridicat de acid uric. Daca sunteti o persoana ce depune efort fizic zilnic (sportiv de performanta, munca fizica), dieta dumneavoastra zilnica ar trebui sa nu contina mai mult de 7 linguri de Almased. Almased este un supliment natural, bogat in proteine.

Pe masură ce inaintam in varsta, necesarul de proteine devine mai mare si adesea nu consumam proteine suficiente in dieta zilnica. O lipsa a proteinelor poate duce la pierderea energiei, oboseala. In aceste situatii una sau doua linguri de Almased pe zi , va oferi corpului amino acizii necesari ce vor revigora metabolismul corpului.