Slabeste cu Almased

Ce cantitate de Almased trebuie sa iei

Iti poti ajusta dieta conform inaltimii si programului dorit, potrivit tabelului de mai jos.
Toate datele sunt aproximative.

Inaltimea (centimetri)
Faza 1
3 Mese Almased
Faza 2
2 Mese Almased
Faza 3
1 Masă Almased
Faza 4
Pana la 150 cm 3 x 3 linguri/zi 2 x 3 linguri/zi 1 x 3 linguri/zi 1 x 2 linguri/zi
155 cm 3 x 3 linguri/zi 2 x 3 linguri/zi 1 x 3 linguri/zi 1 x 2 linguri/zi
160 cm 3 x 3 linguri/zi 2 x 3 linguri/zi 1 x 3 linguri/zi 1 x 2 linguri/zi
165 cm 3 x 3 linguri/zi 2 x 3 linguri/zi 1 x 3 linguri/zi 1 x 2 linguri/zi
170 cm 3 x 4 linguri/zi 2 x 4 linguri/zi 1 x 4 linguri/zi 1 x 2 linguri/zi
175 cm 3 x 4 linguri/zi 2 x 4 linguri/zi 1 x 4 linguri/zi 1 x 3 linguri/zi
180 cm 3 x 4 linguri/zi 2 x 4 linguri/zi 1 x4 linguri/zi 1 x 3 linguri/zi
185 cm 3 x 4 linguri/zi 2 x 5 linguri/zi 1 x 5 linguri/zi 1 x 3 linguri/zi
190 cm si peste 3 x 5 linguri/zi 2 x 5 linguri/zi 1 x 5 linguri/zi 1 x 3 linguri/zi

Cum se prepara Almased

Amesteca praful Almased in 300 ml de lichid rece (sau la temperatura camerei), precum apa plata, lapte 0,1 % grasime. Toarna praful in pahar mai intai, apoi adauga lichidul si amesteca.
Almased este un produs in totalitate natural si nu contine adaos de zahar sau conservanti. Foloseste o bautura cu un minim de calorii sau chiar fara calorii. 

Aceasta este cea mai importantă faza a dietei si va avea un efect mare asupra rezultatelor finale. Pentru a incepe procesul de detoxifiere cu Almased, trebuie curatat tractul digestiv. Poti sa iei un laxativ, de preferat in prima zi.
In timpul dietei, ar trebui ca la 3 zile sa se apeleze la curatirea intestinelor. După ce ai luat laxativul, asteapta 2-3 ore, iar apoi ia primul pahar de Almased. Luati un total de 3 băuturi de Almased pe zi, in primele doua zile.

Pentru a evita deshidratarea si pentru a ajuta procesul de detoxifiere, trebuie sa bei cel putin doi litri de apa pe zi. In aceste zile nu bea cafea, alcool, sucuri carbogazoase sau sucuri de fructe/vegetale din cauza calorilor si adaosului de zahar.


Incepand cu ziua a treia, inlocuieste 2 mese din zi (micul dejun si cina) cu Almased pana ajungi la greutatea pe care o doresti. Pentru fiecare masa, trebuie sa iei cantitatea de Almased calculata potrivit inaltimii tale, conform tabelului de mai sus. Pentru masa a treia, poti manca orice, dar echilibrat. Aceasta masa ar trebui sa contina carne alba (pui sau peste) garnitura de legume proaspete sau gatite sau cereale integrale. Nu ar trebui sa mananci paste, zahar, orez alb, paine alba, dulciuri, mancaruri prajite. Acestea contin ingrediente artificiale si conservanti in exces de care corpul tau nu are nevoie. Continua sa bei apa.


Dupa ce ai ajuns la greutatea dorita , este important sa ajustezi corpul tau la o rata de ingerare si ardere a caloriilor normala. In prima si a doua saptamana de dupa faza de reductie, reduceti bautura Almased la doar o masa pe zi. In a treia si a patra saptamana, ia doar o masa Almased din doua in doua zile. Bea cel putin 10 pahare de apa pe zi.
 

Vei putea manca orice doresti, dar nu exagera. In loc sa numeri caloriile, ia in seama continutul de grasimi. Nu ar trebui sa consumi mai mult de 60g de grasime pe zi. Intre mese consuma fructe, legume proaspete si produse lactate cu continut scazut de grasime. In scop purificator, poti inlocui permanent una din mesele zilnice cu Almased.